Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Päiväkodin varhaiskasvatuspaikan hakeminen

Päiväkodin varhaiskasvatuspaikka voi hakea ympäri vuoden, ensisijaisesti Turun kaupungin sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella. Hakemus tulee jättää viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuspalvelun toivottua alkamisajankohtaa. Jos varhaiskasvatuspalvelun tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä palvelun tarpeen ajankohtaa voi ennakoida, hae varhaiskasvatuspaikkaa mahdollisimman pian.

Varhaiskasvatuspäätökset tehdään Turun kaupungin varhaiskasvatuksen palveluohjauksessa. Sähköiseen varhaiskasvatushakemukseen jättämiseen tarvitaan lapselle suomalainen henkilötunnus. Päiväkodin varhaiskasvatuspaikan saatuaan Teille myönnetään varhaiskasvatuksen palveluseteli. 

Lisäohjeet varhaiskasvatushakemuksesn jättämisesta ja palvelusetelistä:

Turun kaupungin kotisivu,muistilista palveluseteliä hakeville perheille

Tutustuminen päiväkodin varhaiskasvatukseen

Ennen varhaiskasvatuspaikan hakemuksen jättämistä suosittelemme tutumiskäyntiä päiväkotiin ottamalla yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse info@seike.fi.

Tutustumisjakso

Tutustumisjakso suunnitellaan yhdessä vanhempien kanssa ja sen pituus vaihtelee lapsen iän mukaan. Alle 3 vuotiaille suosittelemme viikon tutustumisjaksoa. Yli 3 vuotiaille riittää hieman lyhyempi tutustumisjakso. Tutustuminen toteutetaan aamuja- ja iltapäiväisiin. Tutustumisjakson aikana käydään hoito- ja kasvatuskeskustelut.

 Osoite- ja yhteystiedot

Mullintie 16

20300 Turku

Puh.044752207

Svetlana Janis info@seike.fi

Monika Kopola monika.kopola@seike.fi